Anında 5 Kilo Verdiriyor !

Ufacık bir dokunuşla 5 kilo vereceksiniz desek ne düşünürsünüz ?Hem de kalıcı bir şekilde ve oldukca güzel sonuçlar doğurarak…

Olduğunuzdan zayıf ve zarif görünmek için uygulayın :

Boy aynasının önüne geçin ve çıplak ayakla aynanın önünde dik bir şekil alın. Sırtınız duvara dayayarak durabildiğiniz kadar dik durmay deneyin. Vücudunuzu ne kadar esnetebilirseniz ve boyunuzu ne kadar daha uzunmuş gibi gösterebilirseniz bel bölgesinden o kadar kilo kaybetmiş gibi görünürsünüz.

Şayet gün boyunca bilgisayarın başındaysanız, hep koltukta dik oturmaya çalışın. Ayakta dururken de omuzlarınızı geride tutarak vücudunuzu çok fazla yamultmamaya çalışın. Bu duruş şekli omuzlarınızı dik ve daha geniş gösterecektir ve bel bölgenizin daha ince görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca göğüs ve omuzların daha kaslı görünmesi daha fit bir imaja bürünmenizi sağlar. Sağlık açısından değerlendirdiğimizde de bu duruş boyun ve omuz ağrılarınıza da iyi gelecektir.

Ayaktayken hep dik durun ve karnınızı daima içeri çekin. Bu sayede karın kasları çok daha iyi çalışacak ve zaman içinde oluşabilecek sarkmaların önlenmesine yardımcı olacak. Aklınıza gelen her dakika karnınız içeride olsun. Kasıldıkça sertleşecektir.

Ayakta dururken poponuzu daima kasın. Bu sayede daha dik ve formda bir görünüm kazanacaksınız. Poponuzu sıkın ve dayanabildiğiniz kadar bu şekilde durun.

Eğer bu adımları gün içinde düzenli bir şekilde uygularsanız vücudunuz gayet güzel bir şekil alacaktır. Hatta uygulamaya başladığınız dakikadan itibaren 10 dakika içinde olduğunuz kilonun en az 5 kilo altında görünmeyi başarabileceksiniz