METABOLIZMA YAVASLIGI yada EPH200 !

Surekli diyet yapiyorum ama zayiflayamiyorum diyenlerdenmisiniz? Yoksa hani su icsem yariyor,kilo aliyorum diyenlerden mi? Hangisinden olursaniz olun, bu yazimizi okudugunuzda muhtemelen careyi bulmus olacaksiniz! Yukarida saydiklarimizin en onemli sebebi “metabolizmanizin yavas calismasidir”. Peki bu ne demektir?

Kisaca aciklamak gerekirse vucudunuzun almis oldugu besinlerin ,metabolik hizinizin bir hastalik,yaslilik,yada tamami ile bunyesel sebeplerden dolayi yavas calismasi sebebi ile bu besinleri enerjiye cevirememesi ve bunun devaminda da kalori olarak yakamamasi yada eksik yakmasidir. Bu yakilmamis kaloride size fazla kilolar olarak geri donecektir.

Bir de digerleri vardir,ne yerlerse yesinler 1 gram yag birikimleri ,kilo fazlaliklari olmaz,iste bu gruptakiler de metabolizmalari hizli calisanlardir ve isteselerde kilo almazlar,yedikleri hersey enerjiye ve bu enerjide kalorije cevrilir. Sizin ilk gruptan oldugunuzu varsayiyoruz,peki bu dongu nasil tersine cevrilebilir? Su metabolizma hizi denen seyi nasil hizlandiririz ve bizde yediklerimizi yakar ve kilo almayan mutlu insanlar grubuna katiliriz? Egzersizler? Evet cok onemli. Her yemek sonrasi elinizden geldigince yuruyus yapmalisiniz. Hic yemek yemeyenler hemen kilo vereceklerini sanirlar. Yanlis! Ne kadar az yerseniz bunyeniz kendini uyaracak ve az enerji aliyorsun az hareket et idareli kullan bu enerjiyi diyecek. Sonuc mu? Metabolizma hizi 1000 ise 750 ye dusecek. Yani asil olan ogun atlamamak, hatta 3 ana ogun disinda da birer porsiyon meyve yada yagsiz salata tarzi hafif yiyecekler iceren toplam 5 ogun yemek yemektir,yediklerinizi iyice cignemektir,ve uzun yuruyuslerdir. Peki bunlar baska ne ile takviye edilebilir? Calisiyorum,spor ,egzersiz icin zaman bulamiyorum. Hergun arzu ettigim sekilde duzenli yemek yeme imkanim olmuyor,ogun kaciriyorum. Iste bu yazinin size en cok kazanc getirecek noktasina geldik! Bu ne mi? EPH200! Artik diyet pencesinde kalmak yada komando egitimi misali egzersiz pesinde kosmak zorunda degilsiniz.

Tamami ile dogal bilesenlerden olusan bu harika tablet ne yapar? Gunluk, duzenli olarak urun tanitim sitesi olan www.eph200.us te detayli sekilde aciklandigi gibi kullanimi halinde o tembel metabolizmamizi bir ruzgara cevirir! Evet yanlis duymadiniz, icerigindeki, antik caglardan bu yana kullanilan 7 muhtesem bitki ve bitki ozunun biraraya gelmesi ile olusan etki neticesinde, metabolizma hizini maximum duzeye cikardigi net olarak tespit edilen %100 DOGAL EPH200, Amerika ’da son 6 yildir araliksiz satilan tek dogal zayiflama besin takviyesi unvanini elinde bulundurmaktadir. Kesinlikle bir ilac olmamakla birlikte ,tabi hicbir sentetik madde icermez,kisacasi tam bir dogal mucizedir.Iceriginde ki hoodia gordonii ise basli basina zaten bir piyango diyebiliriz. Bunun ne oldugunu hala duymadi iseniz ,cok yakinda dilinizden dusmemeye baslayinca anlayacaksiniz. EPH200 o durdurulamaz istahinizin onune hoodia istah kesici ile gececek,ardindan once birikmis olan yaglarinizi termojenik etkili yesil cay ozu ile parcalamaya ve yakmaya baslayacak, ve bunyenizin kisa sure icinde EPH200 un muhteviyatina merhaba iyiki tanistik diyerek alismasindan sonar da metabolizmanizi her gecen gun dahada hizlandirarak yazimizin basinda da belirtmis oldugumuz sekilde yediklerinizin size yag olarak degil,enerji olarak donmesini saglayacak.Bunu hemde size GARANTI vererek yapacak! Iste bunlarin hepsi ve daha fazlasini
www.eph200.us

tanitim sitesinde okuyabilirsiniz.
kaynak: e-kolay.net