Balık diyeti

Balık diyet – ideal şekilde kilo vermek. balık yılında amino asitleri içerir ve olumlu bütün vücudu etkileyen eser elementler kolay sindirilebilir protein içerir. Balık tamamen bizim stomach.Iodine kolaylığı ve konfor hissi verir 2-3 saat içinde sindirilir tiroid bezi ve metabolizma için yaşamsal vücut boyunca . Marine balık iyot içerir , manganez, bize sağlıklı uzun süre kalır yardım çinko ve diğer mineraller .

Balık diyet kolay ve hoş Eğer açlık hissetmiyorum çünkü güç ve enerji dolu kalan süre , onu takip etmek .

10 gün Balık diyet :

Sabah içki ise bir bardak su . Kahvaltıda, yeşil çay içmek 2 su bardağı , 1 yumurta, 1 yoğurt veya 200 yağsız yoğurt ve askorbik asit 1 tablet g yiyin.

11 15 dakika için mide hazırlamak için yiyecek almak için haşlanmış balık 50 gram yemek sonrası bir bardak su içmek duyuyorum. 10 dakika sonra baharatları ile pişmiş sebze bir garnitür ile haşlanmış balık 150 gram – biber, soğan , sarımsak, kişniş yiyin. Ve son olarak herhangi bir meyve üzüm ve muz dışında yiyebilirsiniz.

Akşam yemeğinden önce su içmek 2 bardak sebze veya salata yaprakları bir garnitür ile balık veya deniz ürünleri 250 gram yiyin. Son olarak 150-200 g yağlı yoğurt ya da süzme peynir .

menü öğle yemeğinde aynı Akşam yemeğinde – .

Bu diyet sırasında garnitür çeşitlendirmek deneyin. O ya da biber, salatalık , lahana, brokoli ve fasulye gibi çiğ sebze pişmiş olabilir.

balık farklı şekillerde pişmiş olabilir – haşlanmış , fırınlanmış veya buharda pişirilmiş .

Ve 10 gün sonra önemli ölçüde sağlığını geliştirmede bu ekstra kilo .