DİYET 11

1.gün:
sabah: 1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği,50gr ızgara sucuk(baharatsız),çay-kahve
öğle: 1 greyfurt veya armut,1 elma
ikindi: 4 Ülker kepek diyeti,çay veya neskafe
akşam: 1 porsiyon ızgara balık(200gr net et ağırlığı),1 haşlama patates,1 tabak mevsim salata
yatarken: 1 elma,1 mandalina(kivi veya çilek)

2.gün:
sabah: 1 dilim kepekli tost ekmeği,50gr ızgara sucuk,çay-kahve
öğle: 250gr yoğurt,1 elma, 4 Ülker kepek diyeti
ikindi: 4 Ülker kepek diyeti,çay-kahve
akşam: 1 haşlama patates,1 tabak kıymalı ıspanak veya pırasa,1 tabak mevsim salata
yatarken: 1 armut,1 mandalina

3.gün:
sabah: 1 dilim kepekli tost ekmeği,3-4 dilim Macar salamı,çay-kahve
öğle: 2 katı yumurta,1 küçük armut
ikindi: 4 Ülker kepek diyeti,çay-kahve
akşam: 1 tabak sebze çorba,1/2 ızgara veya fırın piliç,1 tabak kıvırcık salata
yatarken: 1 elma,1 mandalina



DİYET 12

SABAH:
2 dilim beyaz peynir veya l dilim az yağlı kaşar, domates - salatalık (serbest), 2 dilim kepekli ekmek veya l galeta, 5 adet zeytin ve çay (şekersiz)

ÖĞLE:
Yeşil salata yarımda l tost/ l adet mayonezsiz hamburger veya 2 yumurtalı omlet île 2 dilim ekmek ve ayran

ARA:
l meyve veya 2 - 3 kraker île l bardak süt veya yoğurt
AKŞAM:
Izgara balık/ tavuk/ 3 - 4 adet köfte, pirzola, veya biftek (birini seçin), yeşil salata, 6 kaşık haşlama sebze ile l kase yoğurt

GECE: l meyve



DİYET 13

1.gün:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim Macar salamı,çay veya neskafe(şekersiz)
öğle: 1 su bardağı yoğurt,1 salatalık, 2 grissini
ikindi: 2 grissini,çay-neskafe
akşam: 1 tabak bulyon çorba,1 haşlama kabak,3-4 ızgara köfte,1 kase mevsim salata
yatarken: 1 elma

2.gün:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek,40gr. beyaz peynir,çay- kahve(şekersiz)
öğle: 2 katı yumurta, 1 salatalık, 1 domates
ikindi: 2 grissini,çay-neskafe
akşam: 1 tabak domates çorbası,1 haşlama orta boy patates,3-4 ızgara köfte,1 kase yağsız cacık
yatarken: 1 ince dilim karpuz veya 1 elma

3.gün:
sabah: 1 dilim ekmek üzerine 2/3 kibrit kutusu kaşar fırında,,çay- kahve(şekersiz)
öğle: 1 bardak yoğurt,1salatalık,2 grissini
ikindi: 2 grissini,çay-neskafe
akşam: 1 tabak bulyon çorba,1 tabak kıymalı ayşe kadın fasulye veya semizotu,1 tabak kıvırcık
yatarken: 1 elma


Notlar:
1- Köfte,biftek,bonfile gibi etlerden 1 porsiyon ortalama 100-120gr olarak hesaplanacak .(çiğ miktarı)
2- Bulyon çorba 1-1/2 bardak suya 1/2 küpçük knorr konularak yapılacak.
3- Kıymalı sebze yemeklerinde kıyma 60gr dır.



DİYET 14

1.gün: (800kalori)
sabah: 1 dilim ekmek üzerine 2/3 kibrit kutusu kadar kaşar fırında,çay-neskafe (şekersiz)
öğle: 250gr yoğurt, 1salatalık, 2 grissini
ikindi: 2 grissini, çay-neskafe
akşam: 1 orta boy haşlama patates, 1 porsiyon ızgara veya fırın balık (lüfer, yarım palamut-net ağırlık 200-250gr), 1 tabak kıvırcık salata
yatarken: 1 elma

2.gün: (950kalori)
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 4 dilim Macar salamı, 1 domates, çay-kahve
öğle: 2 bardak ayran 1 salatalık 1 domates
ikindi: 2 grissini, çay-kahve
akşam: 2 kase haşlama makarna, 1 porsiyon domatesli parça et, 1 tabak yağsız cacık
yatarken: 1 elma

3.gün: (770kalori)
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 40gr beyaz peynir, 1 ufak boy domates, çay-kahve
öğle: 2 katı yumurta, 1 salatalık, 1 domates
ikindi: 2 grissini, çay-kahve
akşam: 1 tabak bulyon çorba, 120gr ızgara ciğer, 1 haşlama kabak, 1 kase mevsim salata
yatarken: 1 bardak süt veya ayran, veya 1 adet meyve